Mijn wens was om een geschikte woning te vinden in Zuid Spanje.
Via Google ben ik Bas van Andalucía Specialist tegengekomen.
Daar ik in China woon en werk was het lastig om zo maar even op en neer te vliegen.
Wel was ik van plan om in december een aantal woningen te bezichtigen om te zien of er iets geschikts bij was.
Een paar maanden daarvoor heb ik contact opgenomen met Bas.
Doordat Bas me informatie over verschillende projecten en locaties stuurde met gerichte vragen en tips kon ik al snel bepalen wat en op welke locatie er mogelijk geschikte woningen waren.
In december ben ik gedurende een week naar Spanje gegaan en had Bas al van tevoren afspraken gemaakt in overleg met mij t.a.v. bezichtigingen.
Aan het eind van de week hebben we de geschikte locatie gevonden die aan mijn wensen voldeed.
Na het geslaagde onderhandelingsproces heb ik een deposit overgemaakt .
Hierna verliep alles verder voorspoedig en sinds september heb ik in mijn nieuwbouwappartement in eigendom.
Ik heb Bas van Andalucia Specialist leren kennen als iemand die snel reageert en inspeelt op de markt.
Hij kent de omgeving goed en geeft goede bruikbare tips o.a. voorbereiding, aankoopproces, verder verloop, inclusief advocaat, etc.
Bas luistert goed naar wat je wensen zijn en wat voor jou belangrijk is en naar aanleiding daarvan komt hij met informatie over geschikte locaties en woningen.
Het meest plezierige vond ik dat hij niet opdringerig is, goede tips geeft en je daardoor in alle rust alles op een rijtje kunt zetten om de meest optimale beslissing te kunnen nemen.

C. Becker

Bas is voor ons echt een steun en toeverlaat geweest in onze zoektocht naar een geschikt koopappartement.
Via WhatsApp en e-mail hebben wij van hem de nodige suggesties en foto’s doorgekregen van appartementen die voor ons geschikt zouden kunnen zijn.
Het aanbod is heel groot en dat maakt het zoeken lastig.
Factoren als locatie en aantal kamers, tuin, nabijheid van restaurants, de zee, openbaar vervoer deden veel opties afvallen.
Bas heeft daarbij goed met ons meegedacht.
Zodra er een appartement echt geschikt leek ging hij er naar toe om foto’s en filmpjes te maken, zodat wij thuis in Nederland op ons gemak konden bekijken wat wij er van vonden.
Toen de koop van één appartement, buiten onze schuld, niet doorging ging hij zonder morren verder met het zoeken naar een ander appartement.
Tijdens ons tweede bezoek zijn wij er in geslaagd een heel fijn appartement te vinden voor een gunstige prijs (dankzij de onderhandeling skills van Bas).
Wat voor ons ook heel prettig was, is dat hij ons persoonlijk (hij ging met ons mee) heeft geïntroduceerd bij een prima advocatenkantoor en bij een filiaal van een Spaanse bank.
Bas heeft de juiste connecties!
Kortom, wij zijn heel tevreden over Bas en zouden hem aan iedereen die op zoek is naar een Spaanse (vakantie)woning willen aanbevelen.

M. Maertens

Mede dankzij de uitstekende begeleiding van Bas hebben we in een tijd van minder dan twee weken na ons eerste contact met Bas een appartement kunnen kopen in een appartementencomplex in Marbella dat wij reeds kenden, dicht bij het strand en de duinen van Cabopino.
Bas is heel stipt en snel in de communicatie en we hadden al spoedig samen een specifiek appartement op het oog.
De door Bas ruim 30 gemaakte videofilmpjes, welke wij van de bezichtiging van het beoogde appartement via de email ontvingen, hielpen enorm om (op afstand in Nederland) de goede beslissing te kunnen nemen.
Zijn bemiddeling zorgde er voor dat er vervolgens snel een mooie deal met de verkopers kon worden gesloten.
Inmiddels kennen we via Bas de nodige personen in Marbella en omgeving (veelal Nederlanders) die de formele kant van de koop en alles wat daarbij komt kijken hebben begeleid of ons prima hebben geholpen met styling, inrichting en verhuur.

H. Stok

Bas van Andalucia Specialist heeft vorig jaar een prachtige woning voor ons gevonden.
We zijn 2 keer naar Andalusie geweest om locaties en huizen te bekijken.
Op deze manier kreeg hij goed een beeld van wat wij graag wilden.
De rest van het contact hebben we via skype en whatsapp gedaan.
De 3e keer zijn we 2 dagen met Bas langs diverse woningen gegaan, die perfect bij ons pasten.
1 van deze woningen is het ook geworden.
Alles was perfect geregeld en alle zaken zijn tot in de puntjes verzorgd.
We raden het een ieder aan om zaken met Andalucia Specialist te gaan doen.

Wim

Ook wij zijn heel tevreden, diverse appartementen bekeken. Afspraken op een bepaald tijdstip worden keurig geregeld. Advocaat, notaris noem maar op alles tot in de puntjes geregeld. Ook al spreek je de taal niet geen probleem. Zeker een aanrader!!!!
Wij gaan nu lekker genieten van ons appartement in La Cala de Mijas.

Marcella

Onze droom is uitgekomen en dit mede door Bas!
Hij is zeer betrouwbaar, heeft kennis van zaken en adviseert je op een hele aangename wijze, komt zijn afspraken altijd na en voegt daad bij woord. Tevens werkt hij samen met hele betrouwbare en goede partijen (advocaten, airco-installateurs, klusjesmannen enz.) om zo zonder enige aarzeling je aankoop onder de Spaanse zon tot een goed einde te brengen binnen een zeer korte termijn. Door deze prettige en constructieve samenwerking hebben wij onze Spaanse droom omgezet in werkelijkheid en genieten wij nu met volle teugen van ons eigen huisje onder de zon.
Bas, je bent een echte lieve topper, doe zo voort!
Saludos, Ann en Roland

Ann en Roland