Bas Mulders woont sinds 2007 aan de Costa del Sol. Bas werkte er eerst als traditioneel aan- en verkoopmakelaar, maar heeft in 2013 Andalucía Specialist opgericht omdat hij vond dat het beter kon. De klant verdient aandacht én een onafhankelijke benadering. Daarom heeft Andalucía Specialist geen eigen woningen in portefeuille, maar werken zij samen met alle aanbieders in de regio. Zo krijgt u bij Andalucía Specialist altijd objectief en onafhankelijk advies.

Het is zijn passie om uw wensen om te zetten in perfect passend onroerend goed. Niet alleen de stenen, maar óók de omgeving en de faciliteiten die voor u persoonlijk belangrijk zijn. Hij kent uit eerste hand de mooiste plekjes aan de Costa del Sol die toegevoegde waarde bieden voor uw onroerend goed én uw persoonlijke leven of verblijf in Spanje.

Neem een kijkje in een dag uit het leven van Bas.

Angelique van Luijn heeft zich in 2018 bij Andalucía Specialist aangesloten. Zij was onder andere 7 jaar werkzaam als NVM-makelaar in Nederland en aangesloten bij ERA. Nadat ze Bas ontmoette werd ze zijn levenspartner en nu ook zakelijk partner binnen Andalucía Specialist.

Angelique heeft oprechte interesse voor uw individuele wensen en drijfveren en heeft daarom een sterke passie ontwikkeld voor kwaliteit en klantgerichtheid. Voor haar is het een voorrecht te mogen werken aan de Costa del Sol. Deze regio heeft zoveel moois te bieden. Denk aan prachtige stranden, golfbanen, het klimaat en de enorme keuze aan nieuwbouwprojecten zowel aan de kust als in het binnenland.

Samen met Bas vormt ze een sterk team!

Over Ons