We krijgen wekelijks aanvragen binnen van mensen die een Bed and Breakfast hier in de buurt van Málaga willen starten.

Logisch zou je zeggen, het is een relatief makkelijke manier om hier in Spanje een nieuw leven op te bouwen en in je inkomen te voorzien. Maar er komt meer bij kijken dan je denkt.

Ten eerste raden we iedereen aan om een bedrijfsplan te schrijven zodat je je eigen wensen op papier zet en dat je je bewust bent van de overige Bed and Breakfast ondernemingen in de omgeving.

Ten tweede vertellen we iedereen dat het hard werken is, dat gastvrijheid in je genen moet zitten en dat het lang niet altijd rozengeur en maneschijn is.

Maar als je het eenmaal goed hebt aangepakt kan het een enorm positief avontuur worden en een nieuwe stap in je leven.

Je leert jezelf beter kennen, ontmoet leuke mensen, je werk wordt gewaardeerd door je gasten, je bent zelfstandig ondernemer en je woont en werkt in een prachtige omgeving met een fantastisch klimaat.

We hebben al meerdere cliënten mogen begeleiden met het vinden van de juiste woning om een Bed and Breakfast in te beginnen en met het opstarten van het bedrijf, het verkrijgen van de juiste vergunningen, etc.

Hieronder staan drie van onze cliënten die succesvol een Bed and Breakfast zijn begonnen:

http://www.casabaliza.com/?lang=nl

 https://www.miradorinfinito.com/ 

http://www.casa-oliva.eu/

Is het ook jouw droom om een Bed and Breakfast te beginnen in het zonovergoten Andalusië, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@andaluciaspecialist.com

Hasta pronto!